Folytatja vidéki terjeszkedését a Főtaxi!

Fejér megye két legnépesebb városában folytatja terjeszkedését a Főtaxi
Budapest, 2022. november 7. – Budapest, Szombathely, a Velencei-tó és Pécs után Fejér megye két legnépesebb településén, Székesfehérváron és Dunaújvárosban is piacra lép a Főtaxi. Ezzel immár öt vidéki nagyvárosba érhető el Magyarország egyik legnagyobb taxitársaságának magas színvonalú személyszállítási szolgáltatása, melynek részét képezi az elektromos autóflotta állomány is.

Folytatja Budapesten kívüli piaci jelenlétének erősítését a Főtaxi, amely Székesfehérvárra és Dunaújvárosra is kiterjeszti tevékenységét. A szolgáltatási terület a települések agglomerációját is érinti. A pécsi és a szombathelyi modelltől eltérően Fejér megye két legnépesebb településén nem egy már meglévő taxitársaság vált nevet, hanem a helyben dolgozó, nagy tapasztalattal és helyismerettel rendelkező taxisok egyénileg csatlakoznak és viszik tovább tevékenységüket a Főtaxi brand alatt, autóikon főtaxis szabadjelzőt és matricákat használva.

Dunaújvárosban 20 autóval már elindult a Főtaxi szolgáltatása, a flottában pedig – összhangban a vállalat immár négy éve sikeresen működő Zöldút Programjával – több környezetkímélő, azaz plug-in hibrid és elektromos meghajtású jármű is megtalálható. Az első nap közel 60 fuvart szerveztek le a diszpécserek, ami a település méretét tekintve rendkívül jó eredménynek számít.

Székesfehérváron november első hétvégéjén debütált a Főtaxi a november 6-án megrendezett, a magyar futballrajongók által várt Mol Fehérvár FC - FTC labdarúgó mérkőzésen. Ez alkalommal a fehérvári főtaxis autók mellett a velencei és a dunaújvárosi kollégák is segítettek a szurkolók fuvarozásában.

„A Főtaxi az ország egyik legnagyobb taxitársaságaként az idén komoly erőforrásokat fordított arra, hogy növelje kiszolgálási területét. A vidéki terjeszkedés részeként immár öt vidéki nagyvárosban, Szombathelyen, Velencén, Pécsett, Dunaújvárosban és Székesfehérváron is elérhetőek minőségi szolgáltatásaink, e területeken pedig közel 50 000 fuvart teljesítettünk eddig. Természetesen nem állunk meg itt, hiszen a célunk az, hogy a Főtaxi magas színvonalú szolgáltatásait, vagyis a tiszta, kiváló műszaki állapotú autókat, a rövid kiállási időt, a diszpécserszolgálatot és a taxirendelő applikációt minél több településen élvezhessék az utasok. Ezért azon dolgozunk, hogy országos hálózatot létrehozva hazánk minden nagyobb településén jelen legyünk, ennek jegyében pedig jövőre további városokat célzunk meg” – mondta Reich Ádám, a Főtaxi vezérigazgatója.

Autót rendelni Dunaújvárosban a +36 25 747 747-es, Székesfehérváron pedig a +36 22 777 747-es telefonszámon lehet. Emellett mindkét városban elérhető a Főtaxi mobiltelefonos alkalmazása is, amit azért is érdemes letölteni, mert az applikációban a rendelés leadása után követhető, hogy épp merre jár az autó, az érkező sofőrrel pedig közvetlenül is felvehető a kapcsolat.