Ajándékozzon biztonságos utazást!

Ajándékba adná a biztonságos utazás élményét, vagy csak szeretné előre rendezni taxizásai költségét? A Főtaxinál erre is van lehetőség!

BIZTONSÁGOS UTAZÁS

A prepaid kártya egy fizikai kártya, amellyel egyszerűen intézheti Főtaxis utazásainak kifizetését. Nem kell mást tennie, mint megigényelnie a kártyát Üzletfejlesztési Osztályunkon, majd online felületünkön a kívánt összeg (5.000 – 250.000 Ft) feltöltését követően már fizethet is a kártyával taxijainkban.

Az e-card felületen történő regisztráció, majd bejelentkezés után az Utazás tranzakciók lekérdezése fülön nyomon tudja követni egyenlegét, valamint a feltöltések és az utazások összegét. A Kártya feltöltés menüben az összeg kiválasztása után (5.000 – 250.000 Ft) a Feltöltés gomb megnyomásával rendszerünk a SimplePay oldalára irányítja át, ahol a bankkártya adatok megadásával történik a prepaid kártya feltöltése.

  

MILYEN ELŐNYEI VANNAK A FELTÖLTHETŐ (PREPAID) KÁRTYÁNAK?

  • A kártya ingyenesen igényelhető és egy befizetéssel akár egy évig is használható,

  • Az egyenleg bármikor, mindössze néhány perc alatt feltölthető online,

  • A kártyára feltöltött összeg csak taxizásra költhető, így biztos lehet benne, hogy szerettei biztonságos utazásra fordítja a keretet,

  • A Főtaxi éjjel-nappal hívható, a kiállási idő forgalomtól függően maximum 10 perc,

  • Applikációs rendelés esetén a gépkocsi érkezése nyomon követhető, sőt az is látható, hogy milyen típusú és rendszámú taxival történik az utazás

  

MIT KELL TUDNIA A FELTÖLTHETŐ KÁRTYÁRÓL?

  • A prepaid kártyát hol tudom feltölteni?

A prepaid kártyát online, az http://ecard.fotaxi.hu oldalon regisztrációt követően, vagy személyesen, előre egyeztett időpontban lehet feltölteni székházunkban (1087 Budapest, Kerepesi út 15.).

  • A gyakorlatban hogyan működik a prepaid kártyás fizetés?

A fuvar végén az utas jelzi a sofőrnek prepaid kártyás fizetési igényét. Az utas a kártyaszámot megadva hitelesítheti a fuvardíj elszámolását.  Amennyiben az utasnak számlára van szüksége az utazásról, úgy azt a fuvar végén haladéktalanul jeleznie kell a sofőrnek.

  • Hol tudom ellenőrizni a prepaid kártya egyenlegét?

A prepaid kártya egyenlegét kettő módon ellenőrizheti.

Egyrészről a http://ecard.fotaxi.hu oldalon történő egyszeri regisztrációt, majd belépést követően  az „Utazás tranzakciók lekérdezése” menüpontra kattintva a „Kártya információk” alatt tudja megtekinteni egyenlegét.

Másrészről lehetősége van az utazás végén a taxisnál lévő tableten megtekinteni a fennmaradó felhasználható keretét.

További információ e-mailben vagy telefonon:

ÜZLETFEJLESZTÉSI OSZTÁLY

E-mail: ertekesites@fotaxi.hu 

Telefon: +36 1 422 2150