Elszámolási módok üzleti partnereink részére

Üzleti partnereink részére az elszámolás könnyítéseként utólagos fizetési lehetőségeket, postpaid kártyát és igazolószámos díjrendezést biztosítunk.

POSTPAID KÁRTYA

Igényeljen vállalkozása számára úgynevezett postpaid plasztik kártyát, mely lehetővé teszi kollégái számára az utazás utólagos elszámolását egyszerűen és biztonságosan.

A postpaid kártya egy olyan egyedi azonosítóval és PIN kóddal ellátott plasztik kártya, mely lehetővé teszi az utazás díjának utólagos elszámolását. A kártya kiváltása kizárólag vállalati ügyfeleink számára elérhető és célja, hogy kollégái az üzleti utazásaikat kényelmesen és egyszerűen, mindössze a kártyaszám és PIN kód megadásával kifizethessék.  Az utazásokról készült számlákat a kártyát birtokló partner tárgy hónapot követően kapja meg a számlaösszesítővel.

  

IGAZOLÓSZÁM

Vendégei számára az e-card rendszerből könnyen és korlátlan mennyiségben generálhat 8 számjegyből álló igazolószámot, mely egyszeri használatra, azaz egyetlen utazásra jogosítja fel a felhasználóját. Az igazolószám felhasználási ideje alapesetben a létrehozástól számított 30 nap, mely a generálás során tetszőlegesen módosítható más lejárati időre.

Az igazolószámos fizetés esetén a fuvar végén az utas jelzi utólagos elszámolásra való jogosultságát, majd az igazolószámot bediktálva hitelesítheti a fuvardíj elszámolását.  Az utazásokról készült számlákat a kártyát birtokló partner tárgy hónapot követően kapja meg a számlaösszesítővel, a postpaid kártyához hasonlóan.

E-CARD RENDSZER

Ellenőrizze céges utazásait, vagy töltse fel taxikártyáját egyszerűen, online e-card felületünkön.

Az utazások és számlák egyszerű követésére létrehozott elektronikus Főtaxi e-card felület egy modern, átlátható és könnyen kezelhető online rendszer, amely folyamatos, azonnali nyilvántartást és ellenőrzést tesz lehetővé az utazásokkal kapcsolatban.

Nem kell aggódnia, hogy cége számára gondot okozna az e-card használata, hiszen a szerződéskötést és a kártyák átvételét követően interaktív oktatást tartunk partnereink részére, a későbbiek során felmerülő kérdések esetén pedig az kapcsolattartó áll partnereink rendelkezésére.

 

BELÉPEK AZ E-CARD FELÜLETRE

 

  

További információ e-mailben vagy telefonon:

ÜZLETFEJLESZTÉSI OSZTÁLY

E-mail: ertekesites@fotaxi.hu

Telefon: +36 1 422 2150