Hirdessen nálunk!

Egyedi, személyre szabott megoldásainkkal garantáltan eléri célcsoportját!

BÍZHAT A SZAKÉRTELMÜNKBEN

A Főtaxi az 1913-ban alapított Budapesti Automobil Közlekedési Rt. jogutódja, így több mint 100 éves hagyományokkal rendelkezik. Napjaink egyik piacvezető taxitársaságként közel 1500 gépkocsival végezzük a személyszállítási szolgáltatást elsősorban a fővárosban és az agglomerációban, 2010 óta pedig a Budapest Airport hivatalos szállító partnere vagyunk.  

Az elmúlt években a technológia fejlődésével haladva a modern felszereltségre, az innovatív megoldásokra és a korszerűségre helyeztük a hangsúlyt hirdetési felületeink terén is. Egymásra épülő, egyedi és innovatív megoldásokat kínálunk azzal az egyértelmű céllal, hogy a kívánt üzenet biztosan eljusson a partner által meghatározott célcsoporthoz.

   

HIRDETÉSI FELÜLETEINK

TABLET HIRDETÉS

Innovatív és környezetbarát megoldás, mely naponta akár 10.000 utashoz is eljut, egy utazás során pedig több mint kétszáz alkalommal jelenik meg. Előnye, hogy bármikor módosítható, valamint azonnali megjelenést biztosít a teljes flottában, vagy igény szerint csak a repteret kiszolgáló autókban.

   

LÖKHÁRÍTÓ MATRICA

A belső megjelenési formáikon kívül cégcsoportunk külső megjelenést is tud biztosítani partnereinknek, mely így kiváló lehetőséget nyújt a közlekedésben részvevők elérésére.

  

ONLINE

Együttműködő Partnereink részére kedvezményes megjelenést biztosítunk több ezres követőbázissal rendelkező Social Media oldalainkon (Facebook, Instagram, LinkedIn).

  

PLAKÁT

Kivételes lehetőség a Főtaxi székházában kihelyezhető A1 méretű plakátok használata, mely hirdetéssel egyedileg érhető el egy speciális célcsoport, Budapest legnagyobb taxis közössége (közel 1500 fő).

  

EGYÉB

További hirdetési lehetőségeinkért keressen bennünket az ertekesites@fotaxi.hu e-mail címen, vagy a +36 1 422 2150 telefonszámon, kollégáink készséggel állnak rendelkezésére.