Taxis arcok: Reich Ádám

„A taxis szakma azért az egyik leggyönyörűbb, mert ők gyakorlatilag mozgó pszichológusok és problémamegoldók a városban.”

2019. július 30.

Reich Ádám kollégánkról tényleg elmondható, hogy végigjárta a ranglétrát a Főtaxinál! Az egyetem alatt diákként kezdett nálunk dolgozni jegyosztóként, majd csoportvezetőnek, később reptéri vezetőnek nevezték ki. Jelenleg taxiszolgáltatási vezetőként a feladata, hogy a Főtaxi partnerei által szolgáltatott évi 1 millió utazás a lehető legmagasabb színvonalú legyen. (Frissítés: Reich Ádámot 2020-ban a Főtaxi vezérigazgatójának nevezték ki.)

Ádám már gyerekkora óta vonzódik az autókhoz, de kevesen tudják, hogy a vezetéshez nincs érzéke, így neki tényleg mindennapos, hogy taxival érkezzen egy-egy eseményre. Így amellett, hogy minden hozzánk jelentkezővel személyesen is elbeszélget, lehetősége nyílik arra is, hogy folyamatosan kapcsolatban maradjon a kollégáinkkal, mindezt azért, hogy a lehető legkiválóbb sofőröket tudhassuk a sorainkban.

Hogyan lehet hozzánk jelentkezni? Milyen a felvételi procedúra? Hogyan változott az utóbbi években a taxiszolgáltatás? Milyen újdonságokat tervezünk a közeljövőben? Nézzék meg a Taxis arcok legújabb részét Reich Ádám kollégánkkal!