Az üzleti szegmensre koncentrálva elindítottuk csomagküldő szolgáltatásunkat, a Főtaxi GO-t! Autóink a hét minden napján, a nap 24 órájában elérhetőek, a megrendeléstől számítva legfeljebb 4 órán belüli, de sürgős szállítás esetén akár 5-10 percen belüli kiállást is vállalunk Budapesten és az agglomerációban.

Elérhetőség

A hét minden napján, a nap 24 órájában elérhető szolgáltatás.

Minőség

Több mint 110 éves tapasztalat és szakértelem a szállítás területén.

Rugalmasság

Flexibilitás a megrendelés fevételétől kezdve a kézbesítés megkísérléséig.

    

FŐTAXI GO

Új, időgarantált Főtaxi GO futárposta-szolgáltatás a hét minden napján, a nap 24 órájában! A szállítandó küldeményt a megrendeléstől számítva legfeljebb 4 órán belül felvesszük, de sürgős szállítás esetén azonnal, vagyis akár 5-10 percen belüli kiállást is vállalunk. 

    

  

Csomagszállításra partnert keres? Válassza a Főtaxi GO-t!

A személyszállítási piac megkerülhetetlen szereplőjeként több mint 110 éve stabil és állandó résztvevője vagyunk a főváros életének. A nagyvárosi élet szakértőjeként, a szektor és a budapesti közlekedés mélyreható ismerőjeként mostantól ránk bízhatja iratait, csomagjait, küldeményeit is! Megbízható hátteret nyújtunk Megrendelőink számára.

 

Az alábbi gombra kattintva megtekintheti a csomagszállítás általános szerződéses feltételeit, szolgáltatási díjait lásd alább.

 

TOVÁBB AZ ÁSZF-RE

 

  

     

További információ csomagküldő szolgáltatásunkról személyesen, e-mailben vagy telefonon:

1087 Budapest, Kerepesi út 15.

E-mail: rendel@fotaxi.hu

Telefon: +36 1 222 2222