Elindult a csomagtaxi, a Főtaxi belépett a futárpostai piacra

Az üzleti szegmensre koncentrálva indította el csomagszállítási szolgáltatását a Főtaxi. Az azonnali futárposta-szolgáltatás, a Főtaxi GO a hét minden napján, a nap 24 órájában elérhető, egy borítéktól az 1 tonnás rakományig szinte mindent szállítanak, nem csak Budapesten, de az agglomerációban is.

Az ügyfelek új elvárásaira válaszul a Főtaxi belépett az azonnali csomagszállítási piacra is. Az új, időgarantált Főtaxi GO futárposta-szolgáltatás a hét minden napján, a nap 24 órájában igénybe vehető. A szállítandó küldeményt a megrendeléstől számítva legfeljebb 4 órán belül felveszik, de sürgős szállítás esetén azonnal, vagyis akár 5-10 percen belüli kiállást is vállal a társaság. A szolgáltatás ráadásul flexibilis, hogy a küldemény felvételétől kezdve a kézbesítés megkísérléséig a feladó bármely időpontban rendelkezhet a küldemény címzettjének vagy címének a megváltoztatásáról.

Az elmúlt két év szinte minden iparágban kikényszerítette a mobilitást. Kulcsszerepe lett annak, hogy a vállalkozások az üzleti dokumentumokat vagy eszközöket gyorsan, biztonságosan juttassák el a partnereiknek vagy éppen az otthon dolgozó munkatársaknak. A korábbi visszaesés után az utóbbi évben tapasztalt folyamatos forgalomnövekedés mellett a Főtaxi továbbra is őrzi piacvezető szerepét. Ezt többek között annak is köszönhetjük, hogy mi rendelkezünk a legnagyobb vállalati partnerkörrel a taxitársaságok között. A Főtaxi Go szolgáltatás ennek az üzleti szegmensnek az új mobilitási kihívásaira ad választ, ráadásul azonnal a hét minden napján és órájában

– fogalmazott az új szolgáltatás bevezetésével kapcsolatban Reich Ádám, a Főtaxi vezérigazgatója.

  

A Főtaxi új szolgáltatásának révén a megrendelők a szerződésektől kezdve, akár az 1 tonnás rakományig szinte bármit feladhatnak. A küldemények - a csomag méretétől függően -motorkerékpárral, személyautóval, furgonnal vagy teherautóval jutnak el a címzetthez Budapesten belül vagy az agglomerációban.