Főtaxival a Vadászati Világkiállításra is

A Főtaxi lett az „Egy a Természettel” Vadászati és Természeti Világkiállítás hivatalos taxis személyszállítási partnere.

Hazánk legnagyobb taxitársasága a világkiállítás látogatóinak, résztvevőinek is kiszámítható, kényelmes és biztonságos transzfert, modern járműflottát kínál. Mivel a Főtaxi rendelkezik az ország legnagyobb e-taxi flottájával, az utazás nemcsak kényelmes, de egyben környezetkímélő is lehet, ráadásul a vállalat megújult mobiltelefonos applikációja révén már közvetlenül rendelhetőek a villanyautók.

Büszkék vagyunk rá, hogy az év egyik legnagyobb hazai rendezvénye, az »Egy a Természettel« Vadászati és Természeti Világkiállítás szervezői a Főtaxit választották hivatalos taxis személyszállítási partnerül. A fővárosi turizmus már éledezik és egyre több fuvart bonyolítunk le mind a vállalati, mind a lakossági ügyfeleinknek köszönhetően, a világkiállítás pedig további jól kalkulálható bevételi forrást jelent taxis partnereink számára. A rendezvényre utazókat felkészült, tapasztalt, idegen nyelvet beszélő sofőrök és minőségi járműflotta várja

– mondta Reich Ádám, a Főtaxi vezérigazgatója.

 

A világkiállításra való zökkenőmentes kijutás megtervezése során a két legfontosabb szempont a fenntarthatóság és a környezet védelme volt, annak figyelembe vételével, hogy a rendezvény ideje alatt (2021. szeptember 25 – október 14.) a HUNGEXPO-ra vezető Albertirsai út – a dugókat és az autók feltolódását elkerülendő – nem lesz elérhető személygépjárművel.

A hagyományos és hibrid üzemű autók mellett az immár több mint 70 járműből álló, folyamatosan bővülő elektromostaxi-flotta és a kapcsolódó töltőhálózat fejlesztése része annak a 2019-ben elindított, Zöldút elnevezésű komplex fenntarthatósági programnak, amelynek keretében a Főtaxi papírmentessé tette a taxikban használt POS-terminálokat, számottevően mérsékelte irodai papírfelhasználását, illetve évente a még hagyományos üzemanyaggal futó autóinak számával megegyező fa elültetését vállalta. A Zöldút Program a Budapest Airport elismerését is kivívta: a reptérüzemeltető az „Év Landside Greenairport Partnere 2020” díjjal jutalmazta hivatalos személyszállító partnerének környezetvédelmi és fenntarthatósági törekvéseit.