22.2.22 - Toborzási napot hirdet a Főtaxi

Jelentős tagdíjkedvezménnyel várja a lelkes sofőröket Budapest legnagyobb taxitársasága 2022. február 22-i toborzó napján. Az érdeklődőknek érdemes megjegyezni a dátumot a Főtaxi telefonszámáról, hiszen aki ezen a napon csatlakozik a társasághoz, közel 150.000 forint kedvezménnyel kezdhet taxizni.

A 2022. február 22-én, a Főtaxi központjában megrendezendő nyílt napon amellett, hogy mindent megtudhatnak az érdeklődők a taxizásról, az ekkor csatlakozók számára jelentős kedvezményeket is biztosít a taxitársaság.

Az új belépők (akik 2022-ben még nem dolgoztak a cégnél):

  • az első hat héten 80% kedvezményt kapnak a tagdíjból, azaz 2222 forintot fizetnek, és
  • mentesülnek a repülőtéri regisztrációs díj alól is.
  • A környezetvédelem mellett elkötelezett Főtaxi a három évesnél fiatalabb elektromos vagy hibrid autóval belépő partnereinek a második hónaptól 50%-os tagdíjkedvezményt biztosít egy éven keresztül.

 

Néhány ok, amiért megéri csatlakozni hozzánk:

  • A Főtaxi Magyarország legnagyobb taxitársága.
  • A Liszt Ferenc Repülőtér mellett közel 1200 üzleti partnert szolgálunk ki.
  • A folyamatosan növekvő keresletet az applikáció, és legújabb fejlesztésünk, a robotdiszpécser segítségével szolgáljuk ki.
  • A személyszállítás mellett idén elindítottuk Főtaxi Go csomagküldő szolgáltatásunkat.
  • Több mint 100 elektromos autónkkal a legnagyobb zöld flottát üzemeltetjük Magyarországon, amelyet saját töltőhálózattal, tagdíjkedvezménnyel, különleges bérleti konstrukciókkal és az applikáción belüli elektromos autóválasztással is folyamatosan támogatunk.

 

A társasághoz megéri most csatlakozni, hiszen a pandémiás helyzet csökkenésével, illetve új fejlesztéseink révén folyamatosan nő a kereslet a Főtaxi által nyújtott magas színvonalú szolgáltatás iránt.

A saját tapasztalatunk és a társaság partnereinek előrejelzései alapján az utazások száma rövid időn belül, mind a repülőtéren, mind a városban visszatér a 2019. év szintjére, így azoknak is megéri visszatérni, akik korábban a pandémia miatt kényszerültek felhagyni a taxizással.

 

A nyílt nap helyszíne: Főtaxi Központ (1087 Budapest, Kerepesi út 15.), Ádám József Tárgyaló

Időpont: 2022.02.22-én 8-10 óráig vagy 10-12 óráig vagy 13-15 óráig.

 

Aki csatlakozni kíván a társasághoz, az alábbi regisztrációs űrlap kitöltésével, vagy telefonon (+36 20 295 1050) illetve emailben (taxisleszek@fotaxi.hu) veheti fel velünk a kapcsolatot.