Utazz kényelmesen, gyorsan és biztonságosan a Formula-1 Magyar Nagydíjra!

Az idei Formula-1 Magyar Nagydíj hivatalos és kizárólagos szállítópartnere a Főtaxi! Az eseményt július 19-21. között rendezik, melyet idén is hatalmas érdeklődés övez: Teltház, azaz több, mint 300 ezer néző várható a versenyhétvégén. A száguldó cirkusz versenyistállói 39. alkalommal érkeznek a Hungaroringre és az elmúlt évekhez hasonlóan idén is megtelnek majd a lelátók, ezért a futamra érkezőknek érdemes előre megtervezniük a helyszínre történő oda- és visszautazást. Ha nem szeretnél lemaradni a versenyről, válaszd a Főtaxit a gyors és biztonságos utazásért!

Gyors fuvarrendelés és kényelmes, megbízható utazás a Hungaroringre:

A nagydíj hivatalos és kizárólagos szállítópartnereként célunk a futamra történő ki- és bejutás megkönnyítése. A Főtaxi autói az M3-as autópálya leállósávjában kialakított dedikált VIP-sávon közlekednek, így nagyon gyors és egyszerű kijutást biztosítanak a helyszínre. Emellett a kiváló helyismerettel rendelkező és idegen nyelveket beszélő sofőrök kifogástalan műszaki állapotú, kívül-belül tiszta járművekkel fogadják az utasokat.

 

Hogy rendelheted meg Főtaxidat?

Az utasok több csatornán, kényelmesen, pár másodperc alatt rendelhetnek taxit a FŐTAXI applikációján keresztül, online, vagy telefonon (+36 1 222 2222) a 0-24 órában működő diszpécserközpont segítségével. Az ügyfelek tehát kiválaszthatják a számukra legkényelmesebb rendelési módot.

A FŐTAXI APP segítségével választhatsz az autók kategóriái közül, előre kalkulálhatod a várható viteldíjat és a taxi érkezésének idejét, továbbá lehetőséget biztosít a fuvar költségének kényelmes rendezésére pár gombnyomással.

 

Hol találsz meg bennünket?

A Budapesten rendelt autók 5-10 perces kiállási idővel megérkeznek, a visszautazásnál pedig a Főtaxi autói a 8-as kapu közelében található taxidroszton várják majd az utasokat.

 

Mennyibe kerül az utazás?

A Főtaxival utazva nem kell aggódnod a váratlan költségek miatt, ismerd meg árainkat, így előre tudhatod, mennyit fogsz fizetni. 

  Budapest közigazgatási határán kívül Budapest közigazgatási határán belül
Alapdíj (Ft) 1100 Ft 1100 Ft
Percdíj (Ft/perc) 110 Ft 110 Ft
Kilóméterdíj (Ft/km) 880 Ft 440 Ft

 

TÖLTSD LE A FŐTAXI TAXIRENDELŐ APPLIKÁCIÓJÁT!