Utazz kényelmesen, bulizz felhőtlenül a Balaton Sound alatt is!

Megvan már a jegyed a Balaton Sound-ra, de aggódsz, hogy a buli után lesz-e elég taxi? Ne parázz, mert idén már Zamárdiban is vár a Főtaxi, a fesztivál hivatalos személyszállító partnere! Az odajutás és a hazatérés most könnyebb és biztonságosabb, mint valaha. Magyarország egyik legnagyobb taxi szolgáltatójaként, tapasztalt sofőrökkel és kényelmes autókkal állunk rendelkezésedre, hogy te zavartalanul élvezhesd a Balaton Sound minden pillanatát.

A Balaton Sound fesztivál hamarosan megnyitja kapuit Zamárdiban, és a Főtaxi, a fesztivál hivatalos és kizárólagos személyszállító partnere készen áll, hogy könnyedén és megbízhatóan eljuttassa a fesztiválozókat a buli szívébe. Ha a party véget ér, a Főtaxi gondoskodik a kényelmes hazautazásról is. 

Hol találsz meg bennünket?

  • Főtaxi droszt a fesztivál bejáratánál: Nem kell hosszan sorban állni, a Főtaxi drosztja a fesztivál bejáratától csupán 100 méterre  vár téged, hogy gyorsan és egyszerűen hazajuthass.
  • Főtaxi droszt a Zamárdi vasútállomáson: A Főtaxi a fesztivál közelében, Zamárdi vasútállomásán is várja a fesztiválozókat és biztosítja az utasok számára a kényelmes hazajutást.

 

FŐTAXI FESZTIVÁL DROSZT:

FŐTAXI DROSZT ZAMÁRDI VASÚTÁLLOMÁS:

 

Csatlakozz a Főtaxi különleges fesztivál kitelepüléséhez Európa egyik legnagyobb elektronikus strandfesztiválján, a Balaton Soundon! Látogass el standunkhoz, ahol két mozgószékes autószimulátorunkban próbálhatod ki, milyen egy versenypályán száguldani – természetesen virtuálisan.

Ne hagyd ki a Főtaxi applikáció letöltésével járó izgalmas nyereményjátékokat sem! Értékes ajándékok várnak rád, amelyeket hostess kollégáink részletesen bemutatnak a fesztivál ideje alatt. Emellett standunkon egy különleges "chillzone"-t is kialakítottunk, ahol kipihenheted magad, hogy újult erővel folytathasd az éjszakai bulizást a Balaton partján.

Éld át a nyár legjobb napjait velünk a Balaton Soundon! Ne maradj le az élményekről és a nyereményekről!

 

TARIFÁK:

A Főtaxival utazva nem kell aggódnod a váratlan költségek miatt, a tavalyi árakon dolgozunk idén is.

Ismerd meg árainkat, így előre tudhatod, mennyit fogsz fizetni. 

TÖLTSD LE A FŐTAXI TAXIRENDELŐ APPLIKÁCIÓJÁT!