Budapest után a vidéki személyszállítási piacra is belépett a Főtaxi. Szombathelyen így telefonon és mobilos applikáción is lehet már főtaxis autót rendelni.

Piacvezető szerepét tovább erősítve Szombathelyre is kiterjesztette működését áprilistól a Főtaxi: a városban 16 autó fut a legnagyobb hazai taxitársaság szabadjelzőivel.

A telefonos rendeléseket és a címkiadást a Főtaxi diszpécserközpontja kezeli, de a társaság nemrégiben megújult mobiltelefonos alkalmazása is a szombathelyi utasok rendelkezésére áll: az applikációban a rendelés leadása után követhető, hogy épp merre jár az autó, az érkező sofőrrel pedig közvetlenül is felvehető a kapcsolat.

„Folyamatos forgalomnövekedés mellett a Főtaxi továbbra is őrzi piacvezető szerepét, amiben az informatikai fejlesztések, így például az applikáció megújítása,  valamint a Budapest Taxi beolvasztása mellett fontos mérföldkőnek számít a vidéki terjeszkedés is. Áprilistól ugyanazokkal a magas színvonalú szolgáltatással állunk rendelkezésre Szombathelyen is, mint Budapesten” – mondta el ifj. Lajsz András, a Főtaxi operatív vezetője. Hozzátette: „nem állunk meg Szombathelyen, a közeljövőben pedig szeretnénk megjelenni Kaposváron és más hazai városokban is”.