Főtaxival érkezik a Jókenyér pékség adomány a gyermekklinikára

2020. június 11. Budapest - A Csodalámpa Alapítvány szervezésében a Jókenyér pékség által felajánlott, előre csomagolt pékáru a Főtaxi autóival jut el minden nap a Semmelweis Egyetem I. és II. számú Gyermekklinikáján dolgozó orvosok, nővérek számára.
A járvány megmutatta, mekkora teher hárul az egészségügyben dolgozókra.  A Jókenyérnél folyamatosan támogatunk gyerekszervezeteket, így most sem volt kérdés, hogy ezen a területen próbáljunk segíteni. Még márciusban felvettük a kapcsolatot a Csodalámpa Alapítvány segítségével két budapesti gyermekklinikával, ahova azóta is minden nap szállítjuk az orvosoknak, ápolóknak szánt péksüteményeinket. Az első hónapokban személyesen vittük a csomagokat, de külön öröm volt, amikor a Főtaxi is csatlakozott hozzánk, hogy segítse a kiszállítást. Jó látni, hogyan lesz egy kezdeményezésből közös ügy!

- mondta el Ludwig Klára, a Jókenyér tulajdonosa.

Az elmúlt hónapok járványhelyzete megmutatta az összefogás erejét. A Főtaxinál, az ország legnagyobb taxitársaságánál kiemelten fontosnak tartjuk a társadalmilag hasznos ügyek támogatását. Örömmel veszünk részt ebben a kezdeményezésben is, és ajánlottuk fel szolgáltatásainkat az egészségügyi dolgozók munkájának támogatása érdekében.

– tette hozzá Angyal Zsolt, a Főtaxi Zrt. vezérigazgatója.