Azonnali csomagküldési szolgáltatást indít az ország legnagyobb taxitársasága

Budapest, 2020. április 2. – Az új koronavírus okozta járványidőszakban, a mindenkit érintő kijárási korlátozások idején a futárszolgálatok nagyon leterheltek, néha szinte lehetetlen azonnali kiszállítást rendelni. Nem könnyű megoldást találni, ha valaki az interneten vásárolt-eladott tárgyát szeretné elszállítani, vagy szeretteinek, barátainak küldene élelmiszert, gyógyszert. Ezen kíván segíteni a Főtaxi Csoport április elsején induló új csomagszállítási szolgáltatása, amely éjjel-nappal elérhető lesz Budapesten és az agglomerációban is.

Sürgősen gyógyszert küldene idős rokonainak? Bevásárolt édesanyjának is, és szeretné eljuttatni hozzá? Online vásárolt és haza kellene azt szállítani? Az éjszaka közepén kellene átküldeni valamit ismerősének? Hívja a Főtaxit!

A Főtaxi a személyszállítás során használt, kifogástalan műszaki állapotú, kívül-belül tiszta, rendszeresen fertőtlenített járművekkel végzi új szolgáltatását. A kiváló helyismerettel rendelkező sofőrök mindig a lehető legrövidebb, leggyorsabb útvonalat választják az úticél mielőbbi elérése érdekében a nap 24 órájában. Az utasok szállításához hasonlóan a csomagokat is rövid határidőn belül eljuttatják a címzettnek, és gondoskodnak arról, hogy a csomagok sértetlenül érkezzenek meg.

A szolgáltatás igénybe vehető egyszeri vagy akár rendszeres megbízás keretében is. A kiszállítás díja a rögzített személytaxi-szolgáltatás hatósági díjainak megfelelően, a taxióra által mért összeg szerint történik. A szolgáltatás megrendeléséhez hívja a Főtaxi Csoport telefonszámainak egyikét (Főtaxi esetében: +36 1/20/30/70 2 222 222, a Budapest Taxi esetében: + 36 1/20/30/70 7 777 777), vagy használja a Főtaxi megújult taxirendelő alkalmazását. A Főtaxi applikációján követhető a taxi helyzete, látható a várható érkezési idő és a viteldíj is, emellett pedig lehetőség van bankkártyás fizetésre is.

 

 

A Főtaxi csoportnál a veszélyhelyzet kihirdetése óta azon dolgozunk, hogy a taxis személyszolgáltatás utasforgalmában tapasztalható visszaesése ellenére új, innovatív üzleti lehetőségeket keressünk az üzletmenet fenntartása, a taxis munkahelyek megóvása és a társadalmi hasznosság érdekében. A Főtaxi nevéhez kapcsolódó pontosság, gyorsaság és megbízhatóság az új szolgáltatásunkban is érvényesülni fog, amelyhez flottánk biztos hátteret nyújt.

– mondta el az új szolgáltatás elindítása kapcsán Reich Ádám, a Főtaxi taxi-szolgáltatási vezetője.