Szuperhősök mindenhol vannak!

Íme, a „Főtaxi hősei” 2022-ben
A „Főtaxi hősei” kezdeményezés lehetőséget teremt arra, hogy minden évben elismerjük azokat a taxis kollégákat, akik munkájuk során teljesítményükkel kiemelkednek. A 2021-ben első alkalommal átadott oklevelek tavaly is gazdára találtak. Bemutatjuk a „Főtaxi hőseit”!

 

Elsőként Fekecs Józsefet, aki a Főtaxinál eltöltött 47 év során többször tanúbizonyságot tett kiváló szakmai tudásáról, segítőkészségéről. Végül sok szép közös élménnyel 2022 júliusában vonult nyugdíjba.  

A „Legrégebb Aktív” kategóriában Maraffkó János abszolút a Főtaxi hőse, hiszen már 51 éve dolgozik a taxitársaság színeiben, és még mindig aktívan az utakon van. Nem is kérdéses, hogy József és János rengeteg érdekes történettel és múltbeli tapasztalattal gazdag éveket tudhat maga mögött.

Ha már a legeknél tartunk, akkor a „Legtöbb repülőteres fuvart teljesített” kategóriában Lender Tamás Róbert lett az abszolút győztes, hiszen az ő tevékenysége is jelentősen hozzájárult ahhoz, hogy a reptérről szállított utasok száma a Főtaxinál 2022-ben meghaladja az 1 milliót.

Az utolsó kategóriában különösen nehéz volt a döntés, hiszen a Főtaxis partnerek többsége mindennap kimagaslóan helytáll az embertársaink felé mutatott segítségnyújtásban is. 2022-ben mégis Nagy László életmentő cselekedetét nyilvánította a zsűri a leghősiesebbnek. Laci ugyanis munka közben, de utas nélkül közlekedett a belvárosban, mikor figyelmes lett egy földön fekvő emberre. Azonnal megállt és korábbi mentőtiszti tudásának köszönhetően, a lehetőségekhez képest ellátta, és a mentők kiérkezéséig stabilizálta a balesetet szenvedett külföldi turistát.

 

Minden díjazott teljesítménye példaértékű, szeretettel gratulálunk nekik!