Utazás előtt, alatt és után: megújult a Főtaxi weboldala!

Megújult formában és friss tartalommal várja látogatóit a legnagyobb hazai taxis társaság, a Főtaxi weboldala. A weboldal megtervezésénél és kivitelezésénél kiemelt szempont volt, hogy az egyszerűen kezelhető és modern felületen élmény legyen a böngészés és információszerzés az oldalra látogató ügyfeleink és taxis partnereink számára is.

A Főtaxi weboldalának kialakításánál különösen fontos szempont volt, hogy az oldal felhasználóit széleskörű és naprakész információkkal lássuk el.

 

 

    • Lakossági ügyfeleink számára a weboldal minden aloldalán rendelkezésre áll egy „gyorshívó”, amellyel azonnal betelefonálhatnak a diszpécser központba és egyéni igényeik alapján megrendelhetik a számukra megfelelő gépjárművet. Új szolgáltatásként az oldalon elhelyeztünk egy útdíj kalkulátort is, ami viszonylag nagy pontossággal képes előre jelezni az ügyfeleink várható fuvarjainak költségét. Természetesen – a számukra is elfogadható díjazás esetén – akár azonnal vagy egy meghatározott későbbi időpontra, telefonhívással vagy az online felületen is lehetőség nyílik az autó megrendelésére.
    • Egyre bővülő vállalati partnerkörünk számára fontos szempont volt a személyre szabott, az üzleti élet kívánalmainak megfelelő rugalmas személy- és csomagszállítási szolgáltatásaink, valamint az ezekhez kapcsolódó pénzügyi konstrukciók bemutatása, amelyek tapasztalataink szerint döntő szempontok lehetnek a megfelelő taxis partner körültekintő kiválasztása során.
    • Természetesen nem feledkeztünk meg taxis partnereinkről sem, az ő munkájukat a személyszállítási iparágat érintő hírekkel, valamint szakmai információkkal, tájékoztatókkal és útmutatókkal segítjük. Leendő partnereink számára bemutatjuk, milyen előnyökkel jár az ország legpatinásabb és legnagyobb taxis flottájának tagjává válni, és lehetővé tesszük az érdeklődő taxis partnereknek az online jelentkezést is.

Az új weboldal esetében az egyszerű, jól követhető menüstruktúra és a modern, mai kornak megfelelő design ez esetben is alapelvárás volt. A „funkcionális” menüpontokat pedig kiegészítettük olyan olvasmányos hírekkel, képekkel, videókkal, mint például a Social Stream vagy a Hírek szekció, ahol reményeink szerint utazás előtt, alatt vagy után is szívesen időznek majd a felhasználók.

 

 

Az asztali számítógépek és laptopok mellett a Főtaxi esetében a mobilmegjelenésnek kiemelt szerepe van, ezért nem is lehetett kérdés, hogy az új oldal minden felületen kompatibilis, úgynevezett reszponzív oldal lesz, és ez esetben külön hangsúlyt fektettünk a Főtaxi taxirendelő mobilapplikáció letöltésének támogatására is.  

A jövőben számos újítást tervezünk a vállalatcsoport online felületein és szolgáltatásain, érdemes velünk tartani! További információ weboldalunkon: www.fotaxi.hu 

 

Jó böngészést kívánunk!