Innováció és fenntarthatóság

A Főtaxi Csoport folyamatosan arra törekszik, hogy innovatív megoldásaival a sofőrök és az utasok számára is vonzó partner legyen. Ennek érdekében számos újítást vezetettünk be és tervezünk a jövőben alkalmazni.

Az elmúlt időszakban számos olyan fejlesztést vezettünk be a Főtaxi Csoporton belül, amely mind a partnereink, mind az utasaink számára gördülékenyebbé teszi taxiszolgáltatásunk igénybevételét.

    • Ilyen innovatív megoldás volt a taxis partnereink részére létrehozott digitális elszámolási központ, de a jövőben is tervezünk bevezetni olyan újításokat, amelyek tovább erősítik piacvezetői státuszunkat.
    • Az ügyfélszolgálati folyamatok digitalizálása érdekében belefogunk a digitális ügyviteli központ kialakításába, illetve frissíteni fogjuk a Főtaxi mobilos applikációját is.
    • A Zöldút program keretein belül megvalósuló beruházások, és a Budapest Airporttal közös együttműködés része, hogy a reptéren található elektromos töltőfejek számát bővítjük, így a tervek szerint egyszerre akár 14 elektromos autó töltésére lesz lehetőség. A töltő-infrastruktúra fejlesztése azért különösen fontos, mert a Főtaxi rendelkezik a hazai taxiszolgáltatók között a legnagyobb elektromosautó-flottával, amely ráadásul – a taxis partnereknek nyújtott kedvezményeknek és kedvezményes töltési lehetőségnek köszönhetően – folyamatosan növekszik, immáron 50 elektromos személyautó áll az utasok rendelkezésére, és szeretnénk, ha ez a szám az év végére akár a 100-at is elérné.
    • Sikernek tartjuk azt is, hogy mára gyakorlatilag nincs olyan Főtaxi autó, ami hőpapír alapú Paypass terminált használ a számlázáshoz, ezáltal is próbáljuk visszaszorítani a papírhasználatot.

Mindezen fejlesztések mentén továbbra is elkötelezettek vagyunk a partnereink felé, illetve hogy együtt építhessük tovább a Főtaxi piacvezető brandjét, szem előtt tartva azokat az innovatív megoldásokat és megvalósuló fejlesztéseket, amik egy 21. századi, az utasok és a sofőrök kényelmére egyaránt fókuszáló, a személyszállításban élen járó céget jellemeznek.