Elkészült a Főtaxi mobilapplikáció reklámfilmje

Sydney van den Bosch és férje, Egerszegi Tamás főszereplésével készült el a Főtaxi megújult mobilapplikációját népszerűsítő reklámfilm.

A népszerű modell, szépségkirálynő és Instagram-influenszer Sydney van den Bosch, valamint férje, Egerszegi Tamás labdarúgó főszereplésével forgattuk le új televíziós reklámfilmünket.

A szpot a Főtaxi hasznos szolgáltatásokat felvonultató mobiltelefonos alkalmazását mutatja be: a megújult app része a várható érkezési idő és viteldíjkalkulátor, de mutatja az érkező taxi pozícióját is, emellett lehetőséget nyújt a sofőrrel történő közvetlen kapcsolatfelvételre, az autó típusának (hétszemélyes, elektromos vagy hibrid) megadására, a kisállatszállítás funkció kiválasztására, az alkalmazáson belüli bankkártyás fizetésre, valamint az utazás végén a sofőr értékelésére.

A reklámfilmben 2014-es Miss Earth Hungary és párja mellett több főtaxis kolléga is feltűnik, őket a cégen belül közzétett felhívásra jelentkezők közül választottuk ki.

A koncepció kidolgozásánál a legnagyobb kihívás az applikáció funkcióinak bemutatása volt, a rendelkezésre álló szpothosszban (20+5 sec). Ennek megoldására egy blokk animáció jellegű, egyszerre több pillanatot is bemutató vizuális világ mellett döntöttünk, amelynek eredményeként egy nagyon dinamikus, szerethető, mégis informatív TV szpot született

– mondta el Nagy Gergely, a reklámfilmet készítő Artvertising Group Managing Directora.