A Főtaxi elektromos járművekkel lepte meg egy budapesti gyermekotthon lakóit

Az ország legnagyobb taxitársasága társadalmi felelősségvállalási programjai keretében számos kezdeményezésben vesz részt az év folyamán.

Ezúttal a karácsonyi ünnepek alkalmából a Főtaxi flottájában egyre nagyobb szerepet kapó környezetbarát, elektromos taxikhoz hasonló, teljesen elektromos gyermekjárművekkel lepte meg a budapesti Cseppkő Gyermekotthoni Központ lakóit.

Nagyon hálásak vagyunk a Főtaxinak, hogy nem mindennapi ajándékkal lepték meg gyermekeinket. Az intézményben dolgozók pedagógiai munkája során kiemelt figyelmet kap a környezettudatos nevelés. Nagyon fontos számunkra, hogy a nálunk nevelkedő gyermekek részére minél szélesebb körben biztosítsunk a gyermekek számára is hasznos élményprogramokat, melyre a kapott elektromos kisautók kiválóan alkalmasak. Egyúttal segítik a gyermekeink számára a biztonságos közlekedés elsajátításához szükséges ismeretek elsajátítását is

- mondta el Dr. Herczeg Krisztián, a Cseppkő Gyermekotthoni Központ igazgatója.
A Főtaxinál nagyon fontosnak tartjuk a társadalmi szerepvállalást. Karácsony közeledtével ezúttal a Cseppkő Gyermekotthoni Központ kis lakóinak szeretnénk mosolyt csalni az arcára. A flottánkban lévő e-taxikat ugyan egyelőre csak utasként tudják kipróbálni, a szinte teljesen élethű elektromos járművekkel már a vezetési élményt is megtapasztalhatják a gyerekek.

– mondta Reich Ádám, a Főtaxi Zrt. vezérigazgatója.