Gyakori kérdések és válaszok

Utasoknak

A piacon egységes díjszabás szerint működik minden taxitársaság, így a Főtaxi is a mindenkor hatályos jogszabályi előírások szerinti viteldíjat alkalmazza:

Panaszkezelés

Ez a díjszabás vonatkozik vidékről induló és Budapesten végződő, illetve Budapestről induló és vidéken végződő fuvarokra is. Ezekben az esetekben a vidéki címre kiállásért díjat nem számítunk fel.

A Főtaxi több mint 100 éve biztos háttérrel rendelkezik, családias, összetartó csapatban, tisztességesen fuvarozunk. A taxizás számunkra szerelem. Szeretjük a szakmánkat, örömünket leljük az utasok kiszolgálásában. Szeretünk emberekkel foglalkozni, szeretünk Budapesten vezetni, szép helyeket látni, mosolyogni, ötletelni, azzal foglalkozni, ami örömet okoz nekünk és az utasainknak. Szeretünk beszélgetni, vagy ha kell, akkor csöndben maradni. Szeretünk taxizni, szeretünk Főtaxizni.

Fizetendő viteldíjként kizárólag a taxaméter által - Főváros taxi rendeletében rögzített szabályok szerint - képzett összeg állapítható meg. A fizetendő viteldíj képzése a mindenkor hatályos jogszabályi előírások szerinti tarifatábla alapján számítódik:

Panaszkezelés

A Főtaxi az ország legnagyobb flottájával rendelkezik, így 5-10 perces kiállási idővel állunk utasaink rendelkezésére.

Hívja diszpécserközpontunkat akár egy kattintással, vagy töltse le taxirendelő alkalmazásunkat az alábbi linkről.

Hívja diszpécserközpontunkat akár egy kattintással, vagy igényeljen fuvart időpontra online.

A Főtaxi a legnagyobb autóflottával rendelkezik Budapesten, így maximum 5-10 percen belüli érkezési idővel állunk utasaink rendelkezésére. Ha biztosra menne, lehetősége van időpontra is taxit rendelni, ehhez minden információt megtalál ITT.

A reptérről a város irányába induló fuvaroknál nem lehetséges előrendelés, keresse kollégáinkat a helyszínen.

Kérjük, hogy jelezze állatbarát jármű igényét a rendeléskor telefonon, vagy a Főtaxi taxirendelő alkalmazásában, így olyan autót küldünk, ami állatbarát.

Kérjük, hogy jelezze nagy autó igényét a rendeléskor telefonon, vagy a Főtaxi taxirendelő alkalmazásában, így olyan autót küldünk, ami biztosan megfelel az adott szituációra.

Természetesen. Kérjük, hogy jelezze nagy autó igényét a rendeléskor telefonon, vagy a Főtaxi taxirendelő alkalmazásában, így olyan autót küldünk, ami biztosan megfelel az 5 fős utazásokhoz is.