Gyakori kérdések és válaszok

Taxis leszek

Jó kereseti lehetőség, kötetlen időbeosztás, tervezhető költségek és izgalmas mindennapi utazások – ezekkel biztosan számolhatsz, ha a taxizás mellett teszed le a voksodat.

Stabil lakossági és vállalati címállománnyal rendelkezünk, amely dinamikusan növekszik. A legtöbb szórakozóhely, a legnagyobb fesztiválok és a repülőtér hivatalos szolgáltató partnere vagyunk. Több mint 100 éve biztos háttérrel rendelkezünk, családias, összetartó csapatban, tisztességesen fuvarozunk.

A taxizás számunkra szerelem. Szeretjük a szakmánkat, örömünket leljük az utasok kiszolgálásában. Szeretünk emberekkel foglalkozni, szeretjük a taxinkat, szeretünk Budapesten vezetni, szép helyeket látni, mosolyogni, ötletelni, rugalmasan dolgozni, azzal foglalkozni, ami örömet okoz nekünk és az utasainknak. Szeretünk beszélgetni, vagy ha kell, akkor csöndben maradni. Szeretünk tisztességes munkával jól keresni.

Először is töltsd ki egyszerű regisztrációs űrlapunkat ITT, vagy keress bennünket telefonon (+36 20 295 1050) vagy e-mailen (taxisleszek@fotaxi.hu).

A csatlakozás a felvételi eljárással kezdődik majd, ahol egy elbeszélgetés keretében helyismereti kérdések várnak.

Kiválasztásokat hetente tartunk, az időponttal kapcsolatban a jelentkezésedet követően keresni fogunk. Regisztrálni a weboldalon, e-mailben (taxisleszek@fotaxi.hu), vagy az ügyeletes ellenőröknél tudsz telefonon (+36 20 295 1050).

Nem elvárás, hogy a város minden eldugott zugát ismerd, de az alábbi helyismereti témakörökben számíthatsz kérdésekre: kerületek, hidak, főútvonalak, szállodák, kórházak, rendelőintézetek, rendőrkapitányságok, nagykövetségek, múzeumok, színházak, irodaházak, parkok. Segédanyagokért kattints IDE.

Kifogástalan műszaki és esztétikai állapotú, hét évnél fiatalabb gépjárművel lehet regisztrálni. Hét évnél idősebb gépjárművel egyedi elbírálás alapján szemlét követően lehet csatlakozni. A repülőtéri flottában kilenc éves életkorig lehet szolgáltatni.

A taxid mindig legyen kívül-belül tiszta, kifogástalan műszaki és esztétikai állapotú. Megjelenésedet tekintve légy klasszikusan elegáns, üzleties ruházatban.

A Főtaxihoz való csatlakozáshoz bizonyos követelményeknek meg kell felelned, illetve be kell nyújtanod a szükséges dokumentumokat is, ezekről bővebb információt ITT kaphatsz.

A reptéri sorba bejelentkezve, sorrendben.

Persze, a Főtaxinál te rendelkezel a saját időddel, annyit vezetsz, amennyit te jónak látsz.