Partneri járványügyi tájékoztató

Főtaxi és Budapest taxi

Tisztelt Partnerünk!

Köszönjük, hogy megtiszteltek minket bizalmukkal és a Főtaxi Csoportot - így a Főtaxit vagy Budapest Taxit -választották személyszállítási partnerüknek.

Jelen helyzetben vállalatcsoportunk számára partnereink, utasaink és munkatársaink egészsége és biztonsága elsődleges prioritás, így a kialakult vírushelyzet kapcsán széles körű intézkedéseket vezettünk be, amelyről Önöket, mint kiemelt partnereinket is szeretnénk tájékoztatni:

Hogyan tesszük még biztonságosabbá a személyszállítást?

  • A járvány kezdetén létrehoztunk egy ún. Operatív Stábot, amely az aktuális járványügyi helyzet kapcsán azonnali, gyors döntéseket hoz, valamint folyamatosan tájékoztatja kollégáinkat a bevezetett intézkedésekről. A járványügyi helyzet alakulásáról és a javasolt egészségvédelmi megoldásokról a hivatalos hatóságok útmutatását követjük.
  • Irodai munkatársainkat és taxis partnereinket egyaránt elláttuk maszkokkal, védőkesztyűkkel és kézfertőtlenítőkkel.
  • Sofőrjeink minden fuvar után fertőtlenítik a jármű azon részeit, amelyeket kézzel érinthetett az utas, autóikat gyakran szellőztetik.
  • A készpénz átadásának elkerülése érdekében minden autónkban biztosított a készpénzmentes, bankkártyás fizetés.
  • Természetesen a taxi rendeléshez rendelkezésre áll az applikációnk, amely még inkább visszaszoríthatja a fizikai kontaktust, hiszen az applikáción belül a fizetés is megoldott.

Fenti rendelkezéseink szigorú betartásáról taxi-szolgáltatási vezetőnk gondoskodik.

Jelen helyzetben azok számára, akik nem tehetik meg, hogy otthon maradjanak, a tömegközlekedés helyett az egyik legbiztonságosabb utazási formát, a taxizást javasoljuk!

A Főtaxit és Budapest Taxit magában foglaló vállalatcsoportunk közel 2000 fős flottájával 5-10 percen belüli kiállási idővel áll rendelkezésre Budapesten belül, míg vidéki utasaink esetében javasoljuk előrendelés leadását. Postpaid kártyák és voucherek továbbra is igényelhetők díjmentesen.

A jelenlegi helyzetben mindent megteszünk, hogy felelős intézkedésekkel, üzemeltetéssel és tájékoztatással segítsük a fertőzés megelőzését és biztosítsuk partnereink biztonságos utazását!

Egészségünk megóvása közös felelősségünk!

 

Köszönjük bizalmukat,

Főtaxi Csoport