FŐTAXIS NAP – FOTÓALBUM

Ismét a Főtaxi nyerte a Budapest Airport taxis személyszállítási tenderét


► bővebben

Főtaxival érkezik a JÓkenyér pékség adománya a Gyermekklinikára


► bővebben

FIX ÁRAS CSOMAGSZÁLLÍTÁS


► bővebben

Georgopulosz Jorgosz lett az év taxisofőrje 2019-ben!


► bővebben

Elindul a Főtaxi Zöldút Programja


► bővebben

Női taxisofőrök a világ körül


► bővebben

A Főtaxi az ITU Telecom World 2019 hivatalos szállító partnere


► bővebben

Elektromostaxi-trendek: virágzó piac, változó játékszabályok


► bővebben

A legolcsóbb és legdrágább taxik a világon


► bővebben

Átlagosan háromezerért taxiznak a budapestiek


► bővebben

Kihívások a taxi szoftverpiacon


► bővebben

Taxis arcok: Reich Ádám


► bővebben

Dinamikusan és fenntartható módon növeli fuvarszámát a Főtaxi


► bővebben

Hatalmas siker volt a Főtaxi és Budapest Taxi közös családi napja


► bővebben

Taxis arcok


► bővebben

Zalában található a taxizás jövője


► bővebben

Főtaxi és Budapest Taxi közös családi nap


► bővebben

A Nissan Leaf-ekkel a Főtaxi a jövőre szavaz


► bővebben

A négy keréken gördülő erőmű


► bővebben

Jönnek az „okos” városok „okos” autói


► bővebben

Innováció és fenntarthatóság – trendek a taxis piacon


► bővebben

Szomorú szívvel búcsúzunk szeretett barátunktól, kollégánktól, Dudás Zoltántól.


► bővebben

SAJTÓKÖZLEMÉNY 2018. március 27.


► bővebben

69. IPMC Rendőrmotoros Verseny


► bővebben

Így készült a reptéri pultunk a tranzitban 🙂


► bővebben

FŐTAXI CSALÁDI NAP 2016.


► bővebben

Épp a taxik maradnának ki a meccsőrületből? Á, dehogy!


► bővebben

Meg­le­pőt nyi­lat­ko­zott Storck a ki­üté­ses ve­re­ség után


► bővebben

A FŐTAXI bemutatja: Így hasítanak Fehérvári Csabáék...


► bővebben

Mátrai tekergő


► bővebben

Hátrányos helyzetű gyermekek nyaralása összefogással


► bővebben

Találjon haza minden csellengő gyerek!


► bővebben

Rólunk ír a Kreatív Online 🙂


► bővebben

Minden téren megújult a Főtaxi mobilalkalmazása


► bővebben

Itt az új TV reklámfilm!


► bővebben

Ha ma csak egy appot telepítesz a mobilodra, ez legyen az


► bővebben

A Főtaxi applikációja mindent visz!


► bővebben

A FŐTAXI a MOKKÁBAN!


► bővebben

FŐTAXI Motorosok Baráti Köre


► bővebben

Élményautózás Subaruval


► bővebben

Greenairport Pályázat


► bővebben

BUD Greenairport: Nyertünk!


► bővebben

A TV2 a FŐTAXI Székházban!


► bővebben

Elekromos autó történelem


► bővebben

A Nissan Leaf akkumulátorról


► bővebben

Fogyasztás vs.kilométerek


► bővebben

Gyorstöltő a FŐTAXI székházban


► bővebben

Számoljunk utána...


► bővebben

Villámtöltő kisokos


► bővebben

Szunomár Tibor vezérigazgató:


► bővebben

NYEREMÉNYJÁTÉK


► bővebben

Interjú Fehérvári Csabával


► bővebben

FŐTAXIS NAP: Rövidfilm sorozat


► bővebben

FŐTAXIS NAP - VIDEÓ!


► bővebben

FŐTAXIS NAP rallys szemmel


► bővebben

FŐTAXIS NAP - FOTÓALBUM


► bővebben

FŐTAXIS NAP - BESZÁMOLÓ


► bővebben

Fehérvári Csaba győzött!


► bővebben

FŐTAXIS NAP: Együtt a Csapat


► bővebben

Összefogással a gyermekekért


► bővebben

Ajándék kávé a Főtaxisoknak!


► bővebben

Videó a Miskolc Rally-ról


► bővebben

FŐTAXI már Windows phone-on is


► bővebben

...nem csak a Föld napján....


► bővebben

FŐTAXI Családi Nap!


► bővebben

Életet mentenek a FŐTAXISOK


► bővebben

FŐTAXIS NAP - FOTÓALBUM

Szunomár Tibor, a Főtaxi vezérigazgatója jelképesen szuperhős elismerésben részesítette minden taxisát a cég nyári rendezvényén.

A régi és jelenlegi dolgozók családjaikkal együtt tölthettek egy kellemes napot a FTC népligeti sporttelepén.

A Főtaxi június 20-ai eseményén a legkisebbektől a szép korúakig mindenki megtalálta a maga szórakozását. Magyarország legrégebbi, 102 éves taxitársasága igazán tartalmas programot szervezett a dolgozóknak és családjaiknak: oldtimer kiállítással, rali- és biztonsági öv szimulátorral készültek, emellett számos élő bemutatót is meg lehetett tekinteni. Bárki beülhetett abba a veteránvizsgás 2101-es Zsiguli taxiba, amelyik gyári állapotúra újítottak fel a Főtaxi munkatársai, és amelyben folyamatosan pörgött a régi, jól ismert mechanikus taxióra is

Szerencsére az időjárás kedvező volt, sokan is látogattak ki a Népligetbe

Fehérvári Csaba, a Főtaxi Autósport SC jelenlegi versenyzője bemutatta az a Subaru Legacy-t, amellyel annak idején Colin McRae is versenyzett, és amellyel megnyerték a Magyar Historic Rally Bajnokság legutóbbi versenyét, a Fehérvár-ralit.  Aki inkább a kétkerekűekre volt kíváncsi, az Erdős Csaba motoros kaszkadőr, illetve a Hungária Rendőregylet motoros csapatának bemutatóját nézhették meg, utána pedig akár a legmodernebb BMW rendőrmotorra is felülhettek a gyerekek.

Számos kaszkadőrshow szórakoztatta a közönséget

Megjelent a versenymotorjával a legsikeresebb magyar női motorversenyző, Kovács Nikolett is, akinek a szülei a Főtaxi Autósport SC színeiben 1978-ban magyar bajnoki címet szereztek raliban. A Főtaxi autósportos szakosztálya egyébként idén ünnepelte a 40. születésnapját, aminek alkalmából emlékérmet vehettek át az alapítók és az egykori versenyzők Szunomár Tibor vezérigazgatótól.

De nem csak a motorsportról szólt a Családi nap, mivel a vendégek szurkolhattak az FTC Öregfiúk – Főtaxi kispályás barátságos mérkőzésen, míg a gyerekeknek a Fradi jelenlegi aktív játékosai tartottak edzést. A Jázs-Plasztik Autócentrum Magyarország a legújabb Kiákkal érkezett a helyszínre, többek között az elektromos Soul EV-t is megtekinthették testközelből az érdeklődők.

A Főtaxi az egyetlen olyan taxitársaság Budapesten, amelynek minden sofőrje, közel ezer franchise partner megtanulta és szükség esetén bármikor alkalmazni tudja az életmentő szívmasszázst. Szunomár Tibor jelképesen szuperhős elismerésben részesített minden taxis kollégát a TEVAgy a Hős! program orvosai pedig megtanították a közönségnek felfújható gumilabdák segítségével, hogy mi a teendő, ha a közelünkben valakinek leáll a szíve.

Megtudhattuk, hogy ilyen esetekben 4 percen belül kell szívmasszázsban részesíteni a beteget, hogy ne kapjon maradandó agykárosodást. Többek között a Fradi játékosai is képzésben részesülhetnek a helyszínen, akik számára is kiemelt jelentőséggel bírhat az életmentő technika ismerete, mivel köztudott, hogy sajnálatos módon ez elmúlt években igen sok fiatal sportoló lelte halálát mérkőzések közben pillanatok törtrésze alatt.

Interjú Szunomár Tiborral, a Főtaxi vezérigazgatójával:

Milyen újdonságokkal készültek az idei Főtaxi napra?

Ez egy igazi családi Főtaxi nap, a főtaxisoknak szeretnénk megköszönni az egész éves munkájukat. Nagyon sokat dolgoztunk az elmúlt időszakban, nagyon sikeres a cég, piacvezető szerepet töltünk be, és irányt is mutatunk. Bevezettük azt, hogy minden sofőrünk fehér ingben, nyakkendőben, sötét nadrágban szolgáltat, ez egy jó lehetőség volt arra, hogy tovább növeljük a szolgáltatás színvonalát. Van már pre-paid, post-paid kártyás fizetési lehetőségünk, de lehetőség van az autóinkban a bankkártya terminál használatára is. Utóbbit a törvény csak 2013-tól tette kötelezővé, de nálunk már 2009-ben bevezetésre került.

Milyen fontos események történek a cég életében a közelmúltban?

Tovább nőtt a megrendelői állományunk, nagyon magasak a fuvarszámaink és a létszámunk is, mert nagyon fontos, hogy a főtaxisok megtalálják a számításukat, és természetesen az is fontos, hogy a megrendelőink magas szintű szolgáltatásban részesüljenek. Ennek érdekében az ellenőri állományunkat szintén erősítettük, de szerencsére kijelenthetjük, hogy nincsenek nagy problémák.

Most a Főtaxi családi napon kicsit a sport felé fordítottuk a figyelmet, hiszen itt van az FTC öregfiúk csapata, ami a Főtaxi öregfiúk csapata ellen játszott egy mérkőzést. Köztudott, hogy a Főtaxi főszponzorként vett részt az elmúlt időszakban a Ferencvárosi Torna Klub életében, azt hiszem, ez egy sikeres együttműködés volt, hiszen az FTC idén nem kapott ki hazai pályán. A játékosok mezén a Főtaxi-pajzs ott volt minden mérkőzésen, ami nagyon jól mutatott. Mindenki jól látta, és talán a munkatársaink is értékelték ezt a lehetőséget. A mai rendezvényen a sport mellett a biztonság is kiemelt szerepet játszott, ezért hozunk biztonságiöv-szimulátort, de nemrég megtörtént a maradék állomány életmentő oktatása is.

Miért tartja fontosnak a Főtaxi az életmentő programot?

A taxisok mindig kint vannak az utcán, a nap 24 órájában, több százan. Ők hamarabb odaérnek egy-egy eseményhez, mint ahogy a mentő ki tud érni, és egy azonnali szívmegállás esetén segíteni tudnak az újraélesztésben. Kevesen tudják, de ilyen esetben csak 4 perc áll rendelkezésre, amíg maradandó agykárosodás nélkül újra lehet éleszteni egy személyt, ennyi idő alatt pedig a mentő nem ér ki a helyszínre. Mi a „Te vagy a hős” programhoz csatlakoztunk. azzal, hogy a legmodernebb oktatásban részesítettük a Főtaxisokat ezen a téren, megadtuk a lehetőséget nekik, hogy segíteni tudjanak az utcán, azért, hogy ezzel életeket mentsünk. Ezt az oktatást már minden sofőrünk, közel 1000 személy elvégezte, 20 fős egységekben, hogy közben szolgáltatni is tudjunk, az utolsók a mai napon. így már nyugodt szívvel állíthatom, hogy a megrendelők a mi taxijainkban vannak a legnagyobb biztonságban.

Tud olyan esetről, amikor jól jött a sofőrök életmentési képessége?

Abszolút, már két ilyen eset is előfordult, és innen eredt az ötlet is, hogy mindenkit részesítsünk oktatásban. Amikor a taxis azt észlelte, hogy nincs jól a hölgy, akinek a rendelésére kiállt, akkor nem hazavitte, hanem a kórházba, vagyis tulajdonképpen megtagadta a fuvart, de a hölgy ennek köszönheti az életét. rá két hétre írt egy levelet, amiben megköszönte a taxisunknak, hogy megmentette az életét, természetesen az illetőt mi is megjutalmaztuk: oklevelet, emlékérmet kapott, és befizettük egy Budapest környéki thermál szállodába, ahol egy wellness-hétvégét tölthetett el.

Egy másik kollégánál kicsit szerencsésebb volt a helyzet, mert a taxis korábban mentős volt, ezért megfelelő gyakorlattal rendelkezett az életmentésben. Ránézésre megállapított az utasunkról, hogy valami nagyon nem stimmel nála, és ezért felhívta azokat a kórházakat, ahova régebben, mentősként szállította a betegeket, tudta, hogy hová kell telefonálni. Bevitte a megfelelő helyre, amivel ő is életet mentett. Ebből a két esetből jött az ötlet, hogy a kollégáink segítőkészségét miért ne tudnánk jobban használni, hogy a megrendelőink biztonságát ilyen módon is fokozzuk.

Forrás: autoszektor.hu

A rendezvényről készült fotóalbum megtekinthető a FŐTAXI hivatalos Facebook oldalán!