Járványügyi tájékoztató

Járványügyi tájékoztató | Főtaxi - Biztonságos utazás

Kedves Utasunk!

Számunkra mindannyiunk egészsége és biztonsága a legfontosabb, így a koronavírussal kapcsolatban kialakult helyzetben a Főtaxi Zrt. felelős vállalatként továbbra is mindent megtesz utasai és munkatársai egészségének megőrzése érdekében.

Hogyan teszi a Főtaxi még biztonságosabbá a személyszállítást?
- Az aktuális járványügyi helyzetről folyamatosan tájékoztatjuk kollégáinkat, akik amellett, hogy a WHO által javasolt minden óvintézkedést betartanak, a korábbinál gyakrabban fertőtlenítik, szellőztetik járműveiket.
- A fertőzésveszély csökkentése érdekében az autókba kézfertőtlenítő használatát javasoltuk minden fuvar előtt, illetve felkértük taxisainkat arra is, hogy fuvarjaik után fertőtlenítsék az autó azon részeit, amelyeket kézzel érinthetett utasuk.
- Alkoholos kézfertőtlenítő automatákat telepítettünk nem csak a Főtaxi székházában, de reptéri drosztjainkon is.

És mit tehet Ön azért, hogy biztonságosabbá tegye a folyamatot?

- Vírus idején lehetőség szerint kerülendő a tömegközlekedés, válassza a biztonságosabb utazási formákat, járjon gyalog, biciklivel, saját járművel vagy taxival.
- Taxirendelés esetén használja applikációnkat, így amellett, hogy egyszerűen, néhány gombnyomással rendelhet autót, akár az alkalmazáson belül is fizethet, kerülve ezzel a közvetlen kontaktust sofőrjeinkkel.
- Amennyiben lehetősége van rá, fizessen egy érintéssel, használja bankkártyáját készpénz helyett.

Segítünk, és köszönjük, ha Ön is segít!

A Főtaxi csapata