Főtaxi csomagküldes fix áron

FIX ÁRAS CSOMAGSZÁLLÍTÁS

FIX ÁRAS CSOMAGSZÁLLÍTÁS - FŐTAXI
FIX ÁRAS CSOMAGSZÁLLÍTÁS - FŐTAXI

 

FIX ÁRAS CSOMAGSZÁLLÍTÁS A FŐTAXITÓL MÁR 1.790 FORINTTÓL!

 

A járvány okozta nehéz időszakban a Főtaxinál minden nap azon dolgozunk, hogy új, innovatív üzleti lehetőségeket keressünk az üzletmenet fenntartása, a taxis munkahelyek megóvása és a társadalmi hasznosság érdekében.

2020. április 27-től a Főtaxi Csoport már 1.790 forinttól igénybe vehető, fix áras csomagküldéssel segít azoknak, akik küldeményüket várakozás nélkül azonnal, egyszerűen és kompromisszumok nélkül szeretnék elküldeni.


 

Gyors szállításra van szüksége? A Főtaxi Csoport Budapest legnagyobb taxiflottájával biztos hátteret nyújt! Garantáljuk, hogy éjjel-nappal akár fél órán belül célba juttatjuk a küldeményét, már 1.790 forinttól!

 

Sürgősen gyógyszert küldene idős rokonainak? Bevásárolt édesanyjának is, és szeretné eljuttatni neki? Az éjszaka közepén kellene átküldeni valamit ismerősének? Hívja a Főtaxit!

Mi itt vagyunk, biztosítjuk a szállítást, forduljon hozzánk bizalommal!

Adja le most rendelését!

Megrendelheti küldeménye szállítását kényelmesen, otthonról, néhány lépésben telefonon vagy e-mail-en keresztül! Sofőrünk házhoz megy, és akár azonnali kiszállítással kézbesíti a csomagot bárhol Budapest területén, a megadott címre.

Válassza a megbízhatóságot, válassza csomagküldés esetén is a Főtaxit!

 

További részletekért, illetve budapesti díjszabásunkért keressen bennünket az alábbi elérhetőségeken, készséggel állunk rendelkezésére!

06/1 222-2222

06/20 222-2222

06/30 222-2222

06/70 222-2222

06/1 422-2150

E-mail: ertekesites@fotaxi.hu

 

KEDVEZMÉNY!

Több csomag küldése esetén akár 30-50% kedvezmény árainkból! Hívjon most!

 

PARTNEREINKNEK

Partnereink részére már egy csomag esetén is kedvezményes szállítási lehetőséget biztosítunk Budapesten belül.

Rendeljen autót akár már 1.600 forinttól, és mi biztosítjuk a várakozásmentes csomagküldést!

További kedvezményekért hívjon minket megadott elérhetőségeinken!

 

HOSSZÚTÁVRA KERES PARTNERT? VÁLASSZA A FŐTAXIT!

Rendszeres csomagküldés? Lehetséges!  Minimum 5 csomag egyidejű küldése esetén csomagonként már 1.850 forintos áron biztosítjuk a szállítást! Keressen bennünket bizalommal az ertekesites@fotaxi.hu e-mail címen!