Csomagszállítás

Főtaxi csomagküldés

 

FIX ÁRAS CSOMAGSZÁLLÍTÁS A FŐTAXITÓL MÁR 1790 FORINTTÓL!

 

2020. április 26-tól a Főtaxi Csoport már 1.790 forinttól igénybe vehető, fix áras csomagküldéssel segít azoknak, akik küldeményüket várakozás nélkül azonnal, egyszerűen és kompromisszumok nélkül szeretnék elküldeni.

Gyors szállításra van szüksége? A Főtaxi Csoport Budapest legnagyobb taxiflottájával biztos hátteret nyújt! Garantáljuk, hogy éjjel-nappal akár fél órán belül célba juttatjuk a küldeményét, már 1.790 forinttól!


 

Kik vagyunk mi?

Akik célba juttatják csomagját akár fél órán belül!

A Főtaxi több mint 100 éves tapasztalatával már bizonyított személyszállítás terén, most pedig Ön is meggyőződhet arról, hogy csomagszállításban is verhetetlenek vagyunk!

 

Mi a titkunk?

Udvarias és segítőkész taxisaink kívül-belül mindig tiszta, kifogástalan állapotú járművekkel végzik a szolgáltatást. A szigorú helyismereti vizsgát elvégző, kiváló városismereti tudással rendelkező sofőrök mindig a lehető legrövidebb, leggyorsabb útvonalat választják az úti cél mielőbbi elérése érdekében.

Ha interneten vásárolt, eladott valamit, vagy barátjának, szeretteinek küldene ajándékot, élelmiszert, vagy akár egyszerűen csak egy könyvet, akkor ránk számíthat!

 

Rendszeres és eseti megrendeléseket is fogadunk!

Forduljon hozzánk bátran, ha rendszeres megbízásra keres partnert, illetve akkor is, ha csupán néhány vagy akár egyetlen alkalommal van szüksége csomagszállításra. Mi segítünk!

 

Gondoskodunk a sérülésmentes és biztonságos szállításról is!

Az ideális futárcéget megtalálni nem egyszerű, hiszen, ha Ön ismeri az adott vállalatot, nem lehet biztos benne, hogy az valóban határidőre szállít, illetve gondoskodik arról, hogy csomagja sértetlenül érkezzen meg a címzetthez. Nálunk biztonságban tudhatja, ami fontos az Ön számára! Több mint 100 éves tapasztalatunkkal és körülbelül 1600 „A” kategóriás besorolású gépkocsival végezzük a kiszállítást elsősorban a fővárosban és az agglomerációban. Taxi flottánk méretének, valamint munkatársaink szakmai felkészültségének köszönhetően gyorsan, pontosan állunk a kedves érdeklődők rendelkezésére.

Bár az Egészségügyi Világszervezet álláspontja szerint rendkívül alacsony az esélye annak, hogy valaki küldeményeken keresztül terjessze vagy kapja el a koronavírust, cégünk számára kiemelt fontosságú ügyfeleink és munkatársaink egészségének védelme, így a csomagok mindig tiszta, fertőtlenített autóban utaznak célállomásukig.

 

Forduljon hozzánk bizalommal!

Telefonos rendelés a könnyen megjegyezhető 061-222-2-222 telefonszámon lehetséges, ahol felkészült és segítőkész kollégáink állnak rendelkezésére a nap 24 órájában.

 

És ez még nem minden!

Amennyiben nagyméretű csomaggal rendelkezik, az sem okoz számunkra problémát! Kérjen kombi vagy maxi autót, és biztos lehet benne, hogy a Főtaxival célba ér csomagja!

 

Hívja a Főtaxit!

Megrendelheti küldeménye szállítását kényelmesen, otthonról, néhány lépésben telefonon vagy e-mailen keresztül! Sofőrünk házhoz megy, és akár azonnali kiszállítással kézbesíti a csomagot bárhol Budapest területén, a megadott címre.

Válassza a megbízhatóságot, válassza csomagküldés esetén is a Főtaxit!

 

További információ az alábbi elérhetőségeken:

06/1 222-2222

06/20 222-2222

06/30 222-2222

06/70 222-2222

06/1 422-2150

E-mail: ertekesites@fotaxi.hu